Chocolate Cream Cake

Chocolate , cream   and  oranges   make   this   cake   so   incredible   and   also   fresh ! As   a   fan   of   desserts   I   use   every   opportunity   when   I   have   free   time   to    prepare   something   sweet , because   at   home   I’m   not   the   only   one   who   loves   cakes , we   all   love   these   sweet   delights , that’s   why   I   prepare   them   even    without   any   special   occasion !

Chokolate&cream cake


40g  butter

3  large  eggs

peel  and  juice  of  an  orange (at  least  75 ml , if  it  is  not  enough , add  milk )

1 vanilla

80g  white  flour

75g  sugar


300 ml  cream

1oog  dark  chocolate

50g  butter


200 ml  cream

150g  dark  chocolate

100g   butter


1.Preheat   oven   to   180 degrees C.

2.Melt   the   butter   in   a   water   bath. Put   the   yolks , the   orange   juice   and   vanilla   in   a   medium   bowl   and   beat   with   the   mixture. Add   the   flour   to   the   melted   butter   and   mix   well   with   a   spoon . Now   add   the   mixture   with   the   yolks , the   orange   juice   and   vanilla   to   this   with   the   butter   and   flour .Add   the   orange   peel.

3.Beat   the   egg   whites   with   a   mixer   on   firm   snow , add   the   sugar   and   continue   beating   until   the   mixture   becomes   smooth   and   thick . Now   add   1/3   of   it   to   the   above   mixture . Stir   with   a   spoon   and   add   the   other   egg   whites   and   stir   again   carefully . Put   baking   foil   on   a  baking   tray   and   pour   the   mixture , put   to   bake   12   minutes .


Prepare   3   cake   layers.

The   Cream :

1.Melt   the   butter   with   the   chocolate   in   a   water   bath   and   leave   it   to   cool . Beat   the   cream   with   the   mixture   and   add   melted   chocolate   and   butter .


Put   over   each   of   the   crusts   of   the   cream .


The   Glaze :

Put   the   cream , chocolate   and   butter   in   a   bowl   and   melt   them   in   a   water   bath . After   that   leave   it   to   cool  until   the   mixture   tightens   slightly . With   a   large   knife   scoop   of   chocolate   glaze   and   start   to   distribute   on   the   surface   of   the   cake   and   gradually   cover   the   cake .Put   the   cake   in  the   fridge   to   tighten . And   we   are   ready !


About Fashion's Cherry

Hello, friends, I'm Geri ! Welcome to my daily blog, a space where I will share with you everything that caught my eye in the World of Beauty & Fashion, because Fashion is definitely my Passion, or will "visit" together some of the coolest places around the world and will enjoy beautiful artworks , and not to miss treasures' hunt ................. In brief everything that can excite & inspire us to look and feel better !
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