Chocolate Cream Cake

Chocolate , cream   and  oranges   make   this   cake   so   incredible   and   also   fresh ! As   a   fan   of   desserts   I   use   every   opportunity   when   I   have   free   time   to    prepare   something   sweet , because   at   home   I’m   not   the   only   one   who   loves   cakes , we   all   love   these   sweet   delights , that’s   why   I   prepare   them   even    without   any   special   occasion !

Chokolate&cream cake

WHAT   YOU   NEED :

40g  butter

3  large  eggs

peel  and  juice  of  an  orange (at  least  75 ml , if  it  is  not  enough , add  milk )

1 vanilla

80g  white  flour

75g  sugar

* CREAM :

300 ml  cream

1oog  dark  chocolate

50g  butter

* GLAZE :

200 ml  cream

150g  dark  chocolate

100g   butter

WHAT   YOU   HAVE   TO   DO :

1.Preheat   oven   to   180 degrees C.

2.Melt   the   butter   in   a   water   bath. Put   the   yolks , the   orange   juice   and   vanilla   in   a   medium   bowl   and   beat   with   the   mixture. Add   the   flour   to   the   melted   butter   and   mix   well   with   a   spoon . Now   add   the   mixture   with   the   yolks , the   orange   juice   and   vanilla   to   this   with   the   butter   and   flour .Add   the   orange   peel.

3.Beat   the   egg   whites   with   a   mixer   on   firm   snow , add   the   sugar   and   continue   beating   until   the   mixture   becomes   smooth   and   thick . Now   add   1/3   of   it   to   the   above   mixture . Stir   with   a   spoon   and   add   the   other   egg   whites   and   stir   again   carefully . Put   baking   foil   on   a  baking   tray   and   pour   the   mixture , put   to   bake   12   minutes .

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Prepare   3   cake   layers.

The   Cream :

1.Melt   the   butter   with   the   chocolate   in   a   water   bath   and   leave   it   to   cool . Beat   the   cream   with   the   mixture   and   add   melted   chocolate   and   butter .

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Put   over   each   of   the   crusts   of   the   cream .

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The   Glaze :

Put   the   cream , chocolate   and   butter   in   a   bowl   and   melt   them   in   a   water   bath . After   that   leave   it   to   cool  until   the   mixture   tightens   slightly . With   a   large   knife   scoop   of   chocolate   glaze   and   start   to   distribute   on   the   surface   of   the   cake   and   gradually   cover   the   cake .Put   the   cake   in  the   fridge   to   tighten . And   we   are   ready !

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About Fashion's Cherry

Hello, friends, I'm Geri ! Welcome to my daily blog, a space where I will share with you everything that caught my eye in the World of Beauty & Fashion, because Fashion is definitely my Passion, or will "visit" together some of the coolest places around the world and will enjoy beautiful artworks , and not to miss treasures' hunt ................. In brief everything that can excite & inspire us to look and feel better !
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